Pretraga

Vesti

Chat


Utorak, 23-Apr-2019, 05:23:07

Dobro došli Guest | RSS

       Novosadski...

Main | Sign Up | Login
Novosti


Main » Articles » Novi Sad » Novi Sad - vesti

Platna kartica Pireus banke koja vraća deo novca potrošenog u Univereksportu

Platna kartica Pireus banke koja vraća deo novca potrošenog u Univereksportu

 

 
Pireus banka početkom juna tržištu će ponuditi jedinstvenu Univerko platnu karticu, koja će korisnicima omogućiti posebne pogodnosti prilikom kupovine u Univereksportovim prodajnim objektima.

 

Direktor prodaje u Pireus banci Boban Vinić je najavio da je Univerko kartica dizajnirana tako da na kraju svakog obračunskog perioda vraća na račun kartice pet odsto vrednosti svake pojedinačne kupovine obavljene u Univereksportovim objektima.

"To znači da kada odete u kupovinu u Univereksport i kupite bilo koji proizvod u redovnoj ponudi ili na akciji sa Univerko karticom, vama će biti vraćeno pet odsto na račun te kreditne kartice, a vraceni novac se moze koristiti u druge svrhe ili ponovnu potrošnju u Univerexport objektima", rekao je Vinić i precizirao da će kartica moći da se redovno koristi na svim drugim pos terminalima u zemlji, kao i za podizanje gotovine na bankomatima.

Univerko je kobrendirana DinaCard kreditna kartica koja uz sve uobičajne benefite Pireus platnih kartica (beskamatni period od 45 dana, podela troškova na rate bez kamate, bestplatna sms i mail obaveštenja o transakcijama, dopune i plaćanja računa, zagarantovani popusti) obezbeđuje i prvu godinu korišćenja osnovne i dodatne kartice bez troškova održavanja.

"Klijenti za Univerko karticu mogu podneti zahtev u objektima Univereksporta ili u filijalama Pireus banke, a prve kartice će biti izdate već početkom juna. Samo je potrebno da klijent ispuni pristupnicu i dostavi potvrdu o visini primanja i ostalu kreditnu dokumentaciju kao za svaku drugu kreditnu karticu", rekao je direktor prodaje u Pireus banci Boban Vinić.

Category: Novi Sad - vesti | Added by: danor (21-Maj-2013)
Views: 200 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Copyright MyCorp © 2019