Pretraga

Vesti

Chat


Utorak, 23-Apr-2019, 05:12:43

Dobro došli Guest | RSS

       Novosadski...

Main | Sign Up | Login
Novosti


Main » Articles » Novi Sad » Novi Sad - vesti

Млади са Косова и Метохије на EXIT-у

Млади са Косова и Метохије на EXIT-у

НОВИ САД -

Млади са Косова и Метохије који живе у српским енклавама биће гости EXIT фестивала. За 65 младића и девојака којима је ово јединствена прилика да бораве на једном од највећих светских фестивала обезбеђени су превоз, смештај у кампу и улазнице за фестивал.

Долазак младих са Косова и Метохије на EXIT организује се по пети пут у сарадњи са удружењем грађана "Кошница", али по први пут у склопу шире акције друштвеног деловања фестивала фондације "State of EXIT" под називом "YOUTH HEROES", као дела овогодишње теме промоције позитивних узора за младе.

exitfest.org

Алекса Живковић, младић из Пирота који својим старим и болеснима суграђанима помаже без икакве накнаде биће, као и други млади хероји које EXIT жели да промовише као позитивне узоре за младе, овогодишњи гост EXIT фестивала.

У склопу акције "Youth Heroes", која има за циљ да пружи прилику најбољим појединцима и организацијама да својим хуманим поступцима постану пример младима, EXIT фестивал у сарадњи са Заводима за трансфузију крви, обезбеђује једнодневне улазнице за добровољне давоце крви из Београда, Новог Сада и Ниша.

Category: Novi Sad - vesti | Added by: danor (04-Jul-2013)
Views: 335 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Copyright MyCorp © 2019