Pretraga

Vesti

Chat


Sreda, 21-Nov-2018, 11:42:05

Dobro došli Guest | RSS

       Novosadski...

Main | Sign Up | Login
Novosti


Main » Articles » Novi Sad » Novi Sad - vesti

Kuduz u "Državnom poslu"

Kuduz u "Državnom poslu"

NOVI SAD -

Nova doza smeha od 8. septembra, u ustaljenom terminu (radnim danima od 18.55 časova, na RTV1) stiže na kanale RTV Vojvodine, jer tada počinje emitovanje nove, treće sezone emisije „Državni posao“, najavljeno je na konferenciji za novinare, koja je danas održana u novosadskom restoranu „Atina aqua“.

Mada neće izaći iz ustaljenog formata „tri čoveka i tri zida“, ipak, najavljuju iznenađenja. Iako tajnoviti, otkrili su da će imati goste, a jedan od njih biće glumac Slobodan Ćustić, najpoznatiji po ulozi Kuduza u istoimenom filmu..

 

RTV

 

"Nadamo se da će ova, treća sezona biti još bolja nego prethodne dve. Najbitnije je da je hemija u timu odlična. Nastavljamo kreativni rad sa rediteljem Stojčetom Stoleskim, koscenaristom Mladenom Urdarevićem i celom ekipom RTV-a. Do sada smo snimili 401 epizodu, što je 54 sata programa ili dva dobra ruska filma, rekao je jedan od autora i glumaca „Državnog posla“ Dejan Ćirjaković, popularni Boškić.

Na to se nadovezao glavni arhivator Čvarkov (Dimitrije Banjac) istakavši da su "Simpsoni" snimili 525 epizoda, te da je njihov cilj da ih "prešišaju".

"Sada da, barem, na trenutak, uozbiljimo stvar. Uspeh svakako dugujemo gledaocima, kojih znamo da ima mnogo, što potvrđuje i podatak o tome da je Youtube kanal Radio-televizije Vojvodine najgledaniji u Srbiji, i to sa preko 60 miliona pregleda“, dodao je Banjac.

"Ma, bićemo sada još bolji, jer svakoj trećoj sreći dođe neko veći“, „uskočio“ je šaljivo prepoznatljivi Torbica (Nikola Škorić) i ozbiljnije dodao da su i dalje prijatno iznenađeni popularnošću emisije, koja se razvija, a još je veće iznenađenje, ali i zadovoljstvo, kada u kafiću ili na ulici čujemo, na primer - "Pozdravite Vašu Mamu"!

 

RTV

 

Pored premijernih epizoda „Državnog posla“, direktor i v. d. glavnog i odgovornog urednika Televizije Vojvodine Slobodan Arežina, najavio je da će, od 8. septembra, početi i emitovanje sve tri sezone danske serije „Premijerka“ (pon-čet, u 20.05 časova), najbolje serije u Evropi, van engleskog govornog područja.

Istog dana, počeće i nova sezona emisije „Jedan na jedan“ (pon-čet, 17:20 časova) autorke Danice Vučenić.

Kao novitet, koji, između ostalog, očekuje gledaoce Radio-televizije Vojvodine, istakao je emisiju „Brakusovi dobri ljudi“, autora Igora Brakusa, ali i to da je u planu realizacija igrane serije, po romanu Aleksandra Tišme „Vere i zavere“, čije bi snimanje trebalo da počne na proleće.

 

 

 Source: http://www.rtv.rs
Category: Novi Sad - vesti | Added by: danor (03-Sep-2014) W
Views: 239 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Copyright MyCorp © 2018